MEDIATUOTANTO

Mediasisältöjä ammattitaidolla

JuMaMedia toteuttaa ääneen ja kuvaan liittyviä palveluita monenlaisiin tarpeisiin. Erilaiset mediasisällöt ovat viestinnän ja markkinoinnin peruskiviä ja laadukkaaseen toteutukseen kannattaa panostaa. Pienelläkin budjetilla pääsee pitkälle.

Videotuotannot

JuMaMedia toteuttaa videot ammattitaidolla tarpeittesi mukaan. Laadukas esittelyvideo on yrityksen moderni käyntikortti. Ideoimme videon yhdessä kanssasi ja toteutamme budjettiisi sopivalla tavalla. Erityisenä intohimonammme on kaikki, mikä liittyy musiikkiin. Niinpä  musavideot sekä julkaisu- ja artistipromovideot ovat meille tuttu puuhaa.

Katso projektejamme referenssit-sivulta

Some-palvelut

Kaipaatko yrityksellesi, artistiurallesi tai bändillesi sosiaaliseen mediaan alkusysystä, boostia tai pidempiaikaista sisällöntuottajaa? Käänny puoleemme, löydetään ne Sinun juttusi ja rakennetaan omannäköisesi some!

JuMaMedialta onnistuu myös valokuvaus useimpiin tarpeisiin.

Audiotuotannot

Teemme radiomainokset, demoäänitykset, äänilogot, tunnarit, taustamusiikit ja spiikkeri-tarpeet nopeasti ja edullisesti toiveidesi mukaan.

Musiikin
julkaisupalvelut

Oletko julkaisemassa musiikkia, mutta tarvitset apua julkaisusi kanssa? Teemme byrogratiat puolestasi! Julkaisut Spotifyhin ynnä muihin suoratoistopalveluihin, teosto-/Gramex-ilmotukset, mediatiedotteet. Autamme Sinua, missä tarvitsetkaan apua musiikin julkaisemiseen liittyen.

Tapahtumatekniikka

JuMaMedia järjestää edullisesti äänentoisto- ja valotekniikan pienehköihin tapahtumiin kuten yritysten/yhteisöjen tilaisuudet ja juhlat tai ravintola- ym. keikat. Hoidamme tilaisuudessasi tekniikan rakentamisen ja käytön, mutta voit myös vuokrata vain kalustoa.

Mitäs laitetaan?

Ota empimättä yhteyttä! Kauttamme järjestyy myös stream-lähetykset, kotisivut ja apua vaikkapa graafiseen suunnitteluun.